Martin Ekstedt

KPMG plockar Corporate Finance-partner från London

KPMG förstärker Corporate Finance-enheten genom att rekrytera Martin Ekstedt. Han blir partner på KPMG och kommer närmast från Deutsche Bank där han var Director i det nordiska M&A-teamet med ansvar för Financial Servicessektorn.

”Jag har jobbat en del tillsammans med KPMG kring M&A-transaktioner tidigare, och vet att kompetensen inom bolaget på området är stor. Nu ser jag fram emot att tillsammans med mina nya kollegor få leverera den tunga sektorkunskap som finns internt…”, säger Martin Ekstedt i ett pressmeddelande.

Ekstedt har de senaste 12 åren varit bosatt i London där han arbetat med M&A på några av världens största investment-banker såsom Merrill Lynch, J.P. Morgan och Deutsche Bank. Han har enligt pressmeddelandet arbetat med klienter inom bland annat bank, försäkring, betalningslösningar, inkasso och fastighetssektor, med allt från fusioner och förvärv till avyttringar och börsnoteringar.

”M&A-aktiviteten inom Financial Services-sektorn fortsätter att öka, och där kommer Martin att leda KPMG:s aktiviteter inom Deal Advisory”, säger säger Christian Terslow, Sverigechef för Corporate Finance-verksamheten inom Deal Advisory.