Linda Hedenvi

Ny skatteexpert till Wolters Kluwer

Programvaruföretaget Wolters Kluwer har anställt Linda Hedenvi, som har expertis inom skatt och redovisning. Hon kommer att arbeta både i “skatteinformationsgruppen” och “programgruppen”, med fokus på support, information och utbildning. I ett pressmeddelande säger Hedenvi:

”Redovisning och skatter är oftast två helt skilda saker, men ju bättre koll du har på skattereglerna när du jobbar med redovisningen desto mer rätt blir slutprodukten– det sambandet brinner jag för”.

Linda Hedenvi har bakgrund som redovisningsekonom. År 2011 gick hon över till Skatteverket, där hon utvecklade myndighetens interna bokföringsutbildning. Närmast kommer hon från en redovisningsroll vid Lerøy Seafood.

Wolters Kluwer lanserade nyligen mjukvaran Capego Skatt, och Hedenvi ska bland annat arbeta med support- och information kring programmet.

”Min roll skiljer sig lite från mina väldigt duktiga kollegors, och jag tror att det blir en jättebra kombination. Jag ser på saker ur en redovisningssynvinkel och har som utgångspunkt att är det rätt i redovisningen så blir det också lättare att göra rätt skattemässigt”, säger Linda Hedenvi i pressmeddelandet.