Kristoffer Lindén

Grant Thornton plockar kontorschef från PwC

Från och med den 1 maj blir Kristoffer Lindén ny kontorschef för Grant Thornton i Helsingborg. Han rekryterades nyligen från PwC i samma stad där han varit verksam som auktoriserad revisor och partner.

”Grant Thorntons tydliga fokus på ägarledda bolag samt strategi att erbjuda kunderna fullservice inom flera olika tjänsteområden var anledningen till mitt byte. Detta stämmer väl överens med min vision om hur jag vill leda ett kontor, att vi som kontor gemensamt erbjuder marknaden vår expertis. Helsingborg har en stor del ägarledda företag, så det finns ännu mycket att göra som ny kontorschef, även om Helsingborgskontoret varit otroligt framgångsrikt de senaste åren”, säger Kristoffer Lindén i ett pressmeddelande.

Grant Thornton i Helsingborg har 28 medarbetare och omsätter nu 34 miljoner kronor/år. Rickard Julin, som har varit kontorschef sedan 2013 tycks bli kvar på Grant Thornton. Skiftet av kontorschef förklaras i pressmeddelandet av att han förra året blev invald i Grant Thorntons styrelse.

Revisionsvärlden har talat med Kristoffer Lindén och publicerar inom kort en intervju.