Filip Olsson

Ny chef för Skog & Lantbruk på Ludvig & Co

Filip Olsson blir ny segmentschef för Skog & Lantbruk på Ludvig & Co. Han efterträder Per Skargren, som nyligen gick in som vd på Sala Sparbank. Filip Olsson har liksom sin företrädare bakgrund på Swedbank.

“Filip är en driven och kundorienterad ledare med gedigen kunskap inom den gröna näringen och vi är mycket glada att han har valt att anta detta viktiga uppdrag. Genom sin bakgrund har han byggt upp en god förståelse för kundbehoven inom segmentet. Med Filip vid rodret kommer vi att lyckas med vår ambition att utveckla vårt erbjudande inom Skog och Lantbruk och ta det till nästa nivå”, säger Pia Bax, Chef Kunderbjudande, Utveckling & IT, som Olsson sorterar under.

Filip Olsson är utbildad Ekonomagronom och har under de senaste 12 åren jobbat inom finanssektor med fokus på skog och lantbruk. Förutom att ansvara för att utveckla Ludvig & Co:s affärsmodell och erbjudande ska Olsson även driva samarbetet med strategiska samarbetspartners och affärskontakter för den gröna näringen, enligt ett pressmeddelande.