Finalister samlas vid Svartån

Örebros mest snabbväxande byråer kartlagda.

Elite Stora Hotellet

Inom kort utses Årets tillväxtbyrå 2019 i Örebro län. Vinnaren blir den redovisnings- eller revisionsbyrå som ökat mest i omsättning och vinst under det gångna året. Ett par av årets nominerade byråer återfinns från förra årets finalister. Bland annat har Bergelin Business Management, med Andreas Bergelin, återigen lyckats ta sig bland topp tio. Byrån har fem medarbetare enligt webbplatsen. Ytterligare en byrå som får en ny chans att ta hem titeln är Stratega Redovisning och Revision, med Carina Thapper i spetsen. Kombibyrån har fyra anställda på hemsidan.
En nykomling som har lyckats slå sig in, både bland finalisterna och på marknaden, är Acarta Redovisning. De startade 2017 och omsatte under det senaste räkenskapsåret drygt 4 Mkr.
Här är alla finalister till Årets tillväxtbyrå i Örebro län:

Acarta Redovisning AB
Admit Lekeberg AB
Bergelin Business Management AB
Catrin Östlund Redovisning AB
LJS Ekonomi Redovisning (LJS Konsult AB)
LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB
Nygårdens Revision AB
Rasberg Ekonomi AB
Ricknes Redovisning AB
Stratega Redovisning och Revision AB

Årets tillväxtbyrå baseras på en undersökning från kreditupplysningsföretag UC. Priset delas ut av Revisionsvärlden och programvaruföretaget 24SevenOffice på nätverksträffen CloudLunch som hålls över hela landet. CloudLunch för Örebro hålls på Elite Stora Hotellet den 23 september. Läs mer om CloudLunch och anmäl dig här.

Läs även om fjolårsvinnaren i Örebro, som köptes av Aspia.

Linda Pappa

linda.elefteria@hotmail.com