Falkenbergs snabbväxare: Ny vd ger byrån vitamininjektion

Snart koras Årets tillväxtbyrå i Hallands län.

Johan Liljencrantz, ny vd på HMG Revision.

Den 14 november utses Årets tillväxtbyrå 2018, Hallands län. Priset går till den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som ökat mest när det gäller omsättning, antal anställda, vinst och soliditet. Tio finalister slåss om utmärkelsen.

Affärskonsult Anders Lindeberg är en av finalisterna. Redovisningsbyrån har totalt 11 medarbetare och kontor i Torup och Falkenberg. Förutom traditionella tjänster mäklar byrån även fastigheter.

HGM Revision är ytterligare en byrå som lyckats knipa en nominering. Falkensbergsbyrån bildades 1997 och har totalt 14 medarbetare, varav tre är auktoriserade revisorer och övriga arbetar med redovisning, revision och rådgivning.

”Vår kundbas är ägarledda företag och vi satsar på ett nära samarbete och en bra kundkontakt där vi kan vara bollplank med kunden. Vi eftersträvar att få till tidiga bokslut och hålla vad vi lovar. Det har varit en framgångsfaktor – nöjda kunder ger nya kunder”, säger Håkan Johnsson, auktoriserad revisor på HMG Revision AB.

Långsiktigt har byrån planer på att expandera men fokus just nu ligger på effektivitet och enhetliga arbetssätt.

”Vi har duktiga medarbetare och har nyligen förstärkt vårt team med nytillskott och en ny vd, vilket har lyft verksamheten. Samtidigt har jag fått mer tid att lägga på kunderna. Vår nya vd hade dessutom med sig en del revisionsuppdrag när han började jobba hos oss. Nu handlar det om att få till ett enhetligt och effektiviserat arbetssätt”, avslutar han.

Samtliga nominerade byråer från Hallands län är:

Affärskonsult, Anders Lindeberg AB

Baker Tilly Ahlgren & Co KB

Baker Tilly Halmstad KB

Balans Ekonomi i Hasslöv AB

Ekstrand Rask Andersson Revisorer AB

HGM Revision AB

LR Revision Laholm AB

Revisionstjänst Falkenberg AB

Tony Ohlsson Revisionsbyrå AB (Revisorerna)

Wigell Ekonomirådgivning AB

Vinnaren koras på CloudLunch Halmstad, en nätverksträff där du får träffa branschkollegor och se framtidens redovisningslösningar. Eventet äger rum den 14 november på Hotel Norre Park.

Läs mer om eventet och anmäl dig här.

 

Linda Pappa

linda.elefteria@hotmail.com