Få tillväxtbyråer 2021 i Blekinge

Karlskrona, Blekinge.

Endast fem revisions- och redovisningsbyråer klarar nålsögat när finalisterna presenteras till priset Årets tillväxtbyrå i Blekinge 2021. En av dem är LR Ekonomi i Karlskrona är som tog hem diplomet redan 2019 och alltså är finalist igen. Byrån drivs av Lena Runnsjö tillsammans med sonen Joakim.

”Jag vill växa, vi siktar på att bli i alla fall ett par ytterligare personer. På sikt skulle jag gärna dubbla omsättningen och antalet anställda”, sa Joakim Runnsjö då till Revisionsvärlden.

En annan finalist är VM Redovisning, med VM Redovisning kontor i Karlskrona, Ronneby och Karlshamn. Byrån startade sin verksamhet 2013 och har ökat omsättningen varje år sedan start. VM drivs av Veronica Jonsson och Marcus Strömberg, båda har bakgrund på KPMG.

Hela listan på finalister i Blekinge

Ekonomikonsult i Olofström AB
Holgersson Revision AB
Kindberg Revision AB
LR Ekonomi i Karlskrona AB
VM Redovisning AB

Årets tillväxtbyrå delas ut av Revisionsvärlden i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut i varje län och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC. 

Artikeln är uppdaterad med rätt namn på Lena Runnsjö. 

Martin Hammarström

[email protected]