EY Law biffar upp

Transaktionsesset Tuula Tallavaara och fastighetjuristen Christian Johard bli nya partners.

EY Laws vd Paula Hogéus stärker sitt team med fyra nya jurister:

Tuula Tallavaara blir ny partner och ansvarig för transaktioner. Tallavaara är en mycket erfaren M&A-specialist med bakgrund från advokatbyråerna Vinge och White & Case. Hon kommer närmast från nischbyrån Baumgarten, Byström, Rooth & Partners, som hon var med och grundade och som tidigare även hade Tallavaara med i namnet.

Fastighetsjuristen Christian Johard blir också partner och får ansvar för fastighetsbranschen på EY Law. Han kommer närmast från en roll som partner på advokatbyrån Magnusson.

Teamet stärks även med Anna Holm som har flerårig erfarenhet av M&A och som även besitter specialistkompetens inom finansiell reglering. Holm kommer närmast från Bird & Bird. Samtidigt rekryteras Karin Ebbinghaus som är baserad i Malmö och har mångårig erfarenhet av M&A och bolagsrätt; med särskilt fokus på kapitalanskaffning och bolagsstruktur. Karin kommer närmast från Advokatfirman Vinge.

”Med EY Law som plattform kan vi erbjuda affärsjuridisk rådgivning i hela Norden och jag är stolt över att kunna komplettera teamet med ytterligare fyra erfarna och välrenommerade jurister. EY Law har nu en mycket tung kompetens inom M&A, fastighetsrätt, arbetsrätt och kommersiell avtalsrätt och ett fullskaligt erbjudande för våra kunder på den nordiska transaktionsmarknaden, säger Paula Hogéus, i ett pressmeddelande.

Hogéus tog i mars över som vd på EY:s segment för affärsjuridik när förre chefen Marcus Nivinger gick till advokatfirman Setterwalls. Han tog då två medarbetare med sig.

Pressrelease1+beskuren+(002)
Gänget från vänster: Karin Ebbinghaus, Anna Holm, Tuula Tallavaara, Paula Hogéus och Christian Johard. Foto: EY Law

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *