Disputerad ekonom till Revideco

Elina Malmström, expert på standardutveckling för revision av mindre företag, återvänder till Revidecos Stockholmskontor.

Elina Malmström

Ekonomen Elina Malmström, som nyligen disputerade med en avhandling inom revision (”An audit is an audit”) vid Stockholms universitet, har rekryterats till Revidecos Stockholmskontor. Malmström har tidigare skrivit i Revisionsvärlden om sitt forskningsämne standardutveckling för revision av mindre företag. Hon har tidigare arbetat på Revideco, på PwC samt som universitetslärare i redovisning på Linköpings universitet.

Även två andra kontor har fått förstärkning, enligt Revidecos webbplats. I Skellefteå ansluter Elin Rosenberg, som varit controller på Boliden Mineral, Business Controller /Finance Manager på Cennox AB, samt på PwC. Hon kommer främst att arbeta med Revidecos controllertjänster samt kortare uthyrningar som ekonomiansvarig.

Robert Brolin

I Göteborg anställs Robert Brolin som närmast kommer från Länsförsäkringar där han har arbetat som försäkringsförmedlare. Han kommer att arbeta som redovisningskonsult.

Martin Hammarström

[email protected]