De växer snabbast i Dalarna

Byråer från Borlänge, Falun och Mora tävlar om tillväxtpris.

Foto: Smak kök & Catering

Snart är det dags att kora Årets tillväxtbyrå i Dalarnas län, där tio hungriga finalister tävlar om att ta hem segern. På listan märks två byråer som även förra året stod som nominerade:

  • Dalälva, som förra året kammade hem första pris. Byrån är relativt ung, och har rötter i Malung och sälen, men även kontor i Mora. Den auktoriserade redovisningskonsulten Annelie Bälter står som ägare, och byrån har idag fem medarbetare enligt hemsidan.
  • Ecofront, en redovisningsbyrå med bas i Falun. Byrån drivs av Camilla Dofs, och omsatte drygt 8 mkr förra året.

På listan finns även en del nykomlingar, bland andra Borlängebyråerna Kling Redovisning och Moodeko. Kling Redovisning grundades 2012 av Karin Kling och har idag fyra medarbetare, enligt hemsidan. Moodeko grundades av redovisningskonsulterna Tina Hjemli och Linn Jacobs som driver byrån tillsammans med Jenny Isaksson. Byrån har sju medarbetare enligt hemsidan.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Dalarnas län

Åhlberg & Partners AB
Anroli Revision AB
Avanta Ekonomitjänster i Borlänge AB
Dalälva Ekonomi & Utbildning AB
Ecofront Ekonomi & Redovisning AB
Ekonomi & Redovisning i Dala-Husby AB
Ekonomiteamet i Dalarna AB
Kling Redovisning AB
Moodeko Consulting AB
Mora Orsa Ekonomikonsult & Revision AB

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2020, Dalarnas län, går till den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökat omsättningen snabbast, och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden samt programvaruföretagen Agoy och 24SevenOffice på nätverksträffen Byrålunch.

Byrålunch i Falun hålls den 27 november på Smak Kök & Catering (Åsgatan 31). Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt här.

Måns Edén

mans.eden@revisionsvarlden.se