Därför ska du anlita en företagsmäklare

TACTIC Företagsförmedling - ett naturligt val när ni står inför en förändring.

Sponsrat innehåll från TACTIC Företagsförmedling

En företagsmäklares roll kan liknas vid en fastighetsmäklares. Rollerna är snarlika, nämligen att vara en mellanhand mellan köpare och säljare. Av naturliga skäl är en företagsförsäljning mer komplicerad och där företagsmäklaren spelar en värdefull roll i transaktionsprocessen.

Mikael Dierks

En företagsmäklarens expertkunskaper och rådgivning spar dyrbar tid och pengar vid köp eller försäljning av företag. När du ska sälja företaget ökar chansen att du får ett bra pris för företaget och genomarbetade överlåtelseavtal ända tills pengarna är på banken.

Varför anlita en företagsmäklare?

Vi på TACTIC Företagsförmedling i Stockholm – Mälardalen tar hand om allt som rör försäljningsprocessen från start till mål och får ert företag sålt till bra pris. Du som företagare kan fortsätta fokusera och utveckla din verksamhet tills affären är klar.

Inför försäljningen värderas ditt företag och när prissättning och prospekt är klart startar processen med att söka efter potentiella köpare. Vi har väl upparbetade köparregister och många genomförda transaktioner i de flesta branscher som vi använder tillsammans med diskret annonsering. Vi gör avtal och sköter hela överlåtelseprocessen vid tillträdet tills pengarna är på banken.

Att själv sälja sitt företag är något som vi avråder ifrån av många skäl.

Mikael Krusemeng

Vad är TACTICs styrka?

Med lång erfarenhet av att hjälpa företagare i vardagen är vi ett naturligt val när ni står inför en förändring. Vi arbetar med ägarledda företag som omsätter från 5 till 150 miljoner. Vi arbetar alltid självklart alltid under sekretess samt har ett landsomfattande nätverk från Malmö – Luleå.

Är du nyfiken på att veta mer eller arbeta på TACTIC? Gå in på: www.tactic.se – eller ta kontakt med VD Mikael Dierks, nedan. Vi söker just nu företagsmäklare i Stockholm och Mälardalen.

Mikael Dierks

[email protected]

0709-217 217

*

Mikael Krusemeng

[email protected]

0702-166 490

www.tactic.se

Sponsrat innehåll från TACTIC Företagsförmedling
Redaktionen

[email protected]