Blekinges snabbväxare – här är de

Foto: Karlskrona kommun

Snart är det återigen dags att utse Årets tillväxtbyrå i Blekinge län, där tio snabbväxande byråer tävlar om priset.

På listan är flera namn bekanta bland föra årets finalister. LR Ekonomi i Karlskrona kammade förra året hem priset, och står som finalist i år igen. Byrån drivs av av Lena och Joakim Runnsjö och har idag fyra medarbetare enligt hemsidan. I en intervju med Revisionsvärlden efter förra årets seger sa Joakim Runnsjö, att han ville fortsätta växa, och att han gärna på sikt ville se en dubblering av omsättningen och antalet anställda. Har de lyckats växa mycket nog för att kamma hem priset i år igen?

Bland de nominerade finns ett fåtal byråer utanför Karlskrona. Bland annat Företagsrevision Syd AB, med kontor i Ronneby, som också känns igen bland förra årets nominerade. Byrån drivs av Cecilia Bengtson och har tre medarbetare enligt hemsidan.

En nykomling på listan är Karlskrona-byrån Temler Finans, med grundaren Linda Temler. Byrån registrerades hos bolagsverket så sent som 2017 och har redan tre medarbetare.

Bland finalisterna märks även Digitala Byrån i Karlshamn. Den bildades 2015 och leds av Mikael Nordgren, auktoriserad redovisningskonsult.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Blekinge län

Digitala Byrån i Karlshamn AB
Ekonomiservice i Blekinge AB
Företagsrevision Syd AB
LR Ekonomi i Karlskrona AB
Noec AB
Pappersbyrån Sverige AB
Temler Finans AB
Vireko AB
VM Redovisning AB

Årets tillväxtbyrå koras på Byrålunch Blekinge län, som p.g.a pandemin hållas som zoom-möte. Anmäl dig kostnadsfritt idag, så håller vi dig uppdaterad. Vi kommer att köra ut lunchsallader inom Karlskrona.

Måns Edén

[email protected]