Blekinge läns mesta snabbväxare

Foto: Karlskrona kommun

Snart är det återigen dags att utse Årets tillväxtbyrå i Blekinge län. Priset delas ut för femte året i följd och i år är det sex snabbväxande byråer som tävlar om den utmärkelsen.
På listan finns flera bekanta namn som varit finalist även tidigare.

Störst i år är kombibyrån Andersson & Co i Karlshamn AB, en del av Andersson & Co som även har kontor i Olofström och Bromölla. Totalt har Andersson & Co nästan 20 medarbetare och på webbplatsen listas åtta av dem under kontoret i Karlshamn, som leds av Jan Persson.

I samma stad finns Digitala Byrån. Den bildades 2015 och leds av Mikael Nordgren, auktoriserad redovisningskonsult.

Bland finalisterna märks även Företagsrevision Syd AB, med kontor i Ronneby. Byrån drivs av Cecilia Bengtson och har totalt fyra medarbetare enligt hemsidan.

En ytterligare finalist som varit med förr på tillväxtlistorna är Pappersbyrån i Karlskrona, med vd Hanna Jonasson. Byrån startade 2011 och även de har idag fyra medarbetare listade på webbplatsen.

Två revisorer som driver byråer under eget namn är Claes Kindberg, Kindberg Revision, och Anders Holgersson, med Holgersson Revision.

Årets tillväxtbyrå – Finalister Blekinge län 2022

Digitala Byrån i Karlshamn AB

Karlshamn

Företagsrevision Syd AB

Ronneby

Holgersson Revision AB

Karlskrona

Kindberg Revision AB

Sölvesborg

Pappersbyrån Sverige AB

Karlskrona

Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB

Karlshamn

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden och kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut i varje län och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Redaktionen

[email protected]