Björn Lundén chartrar kryssningsfartyg för branschresa

”Hoppas fylla båten med vetgiriga och festglada redovisningsmänniskor”.

191 meter långa Cinderella och Ulf Bokelund Svensson. Bilden är ett montage.

Sponsrat innehåll från Björn Lundén

Kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén har chartrat hela Ålandsfärjan Cinderella och vill i juni nästa år fylla den så kallade Branschbåten med upp emot 1000 kunder och andra branschproffs. Vi ställde några frågor till Björn Lundén:s vd Ulf Bokelund Svensson.

Varför en Ålandsresa för redovisnings-, revisions- och lönebyråer?

”Vi tänker oss att många redovisningskonsulter efter deklarationssäsongen är väldigt sugna på att göra något kul tillsammans, i kombination med nyttigheter i form av seminarier och möten med leverantörer, integratörer och branschfolk.”

Vem får åka?

”Branschbåten är till för alla som jobbar på redovisnings- eller revisionsbyrå eller som är på väg in i branschen. Vi hoppas fylla båten rejält med vetgiriga, festglada och härliga redovisningsmänniskor som är värda en belöning.”

Vad gör man ombord?

”Man går på seminarier och får nya kunskaper, man deltar i erfarenhetsutbyten (ERFA-träffar) med kollegor i branschen, man träffar och diskuterar med intressanta leverantörer och tänkbara samarbetspartners, man bildar nya nätverk, man får inspiration och nya intryck och får insikter i hur branschen utvecklas. Och man njuter av god mat och god dryck och trevligt sällskap och har förhoppningsvis väldigt, väldigt kul.”

Gör en intresseanmälan idag och säkra din plats på Branschbåten! 

Är redovisningskonsulter, löneproffs och revisorer tillräckligt uppsluppna för att vilja åka på kryssning tillsammans?

”Lita på det. Det finns knappast roligare människor att umgås med när de släpper arbetet för en stund.”

Vill man verkligen åka på samma kryssning som konkurrenterna?

Man är liksom inte konkurrenter inom redovisningsbranschen skulle jag säga. Man är kollegor. Och man behöver ju inte heller vara nervös över vad man ska prata med medpassagerarna om. Frågan ”vad jobbar du med” blir helt onödig. Istället kan man fråga exempelvis ”ska vi dansa?”

Hur mycket kostar det?

”Lite beroende på vilken typ av hytt man vill bo i, priserna varierar litegrann utifrån om det är singelhytt, flerbäddshytt, sviter osv. Men dyrt blir det inte – oavsett hyttval. Vi kör på självkostnadsprincipen. Jag tycker det är viktigt att vi som leverantörer ger något tillbaka till branschen och folket i branschen.”

Gör en intresseanmälan idag och säkra din plats på Branschbåten! 

Sponsrat innehåll från Björn Lundén