Bemanningsplattform i samarbete med Bokio

4000 konsulter inom vård och omsorg ska ”snabbt och enkelt få hjälp att starta bolag”.

Viktor Stensson, vd Bokio

Redovisningsprogrammet Bokio blir bokföringspartner till Bonliva, en bemanningsplattform inom vård och omsorg med cirka 4000 anslutna konsulter, exempelvis egenföretagande sjuksköterskor eller läkare. Enligt ett pressmeddelande innebär samarbetet att Bonlivas konsulter ”snabbt och enkelt kan få hjälp med att starta bolag och få bättre priser på konsulttjänster”. Enligt Bokio ges hjälpen med interna resurser. Dessutom erbjuds Bonliva-konsulterna att sköta sin bokföring och fakturering i Bokio, men dessa tjänster är gratis för alla.

”Med Bokio kan fler konsulter effektivt driva eget bolag utan att behöva kunna allt vad gäller bokföring och administrering, då programmet är så intuitivt. Vi tror och hoppas att fler konsulter startar eget och kan dra fördelar av att driva eget”, säger Jonathan Brandt, Operativ Chef Marknad på Bonliva.

Samarbetet inleds omedelbart och kommer kommuniceras ut till samtliga Bonlivakonsulter under veckan.
Bonliva en bemanningsplattform inom vård, skola och omsorg. Huvudkontoret finns i Stockholm med lokalkontor i Gävle. Bokio, med vd:n och grundaren Viktor Stensson, är ett bokföringsprogram med 100 000 registrerade användare i Sverige och Storbritannien. I grundutförandet är programmet gratis. I fjol köpte bolaget bokföringstjänsten Red Flag. Bokio närmade sig i fjol även redovisningsbyråerna genom att öppna upp en särskild ”byråmiljö” i programmet.

Martin Hammarström

[email protected]