BDO släpper podd för entreprenörer

Företagare ska lära och inspireras av Räkna med framgång.

I förra veckan drog Deloitte igång sin nya poddserie “Toppskiktet“, med finanschefer som målgrupp. Nu släpper BDO sin podcast ”Räkna med framgång”, där företagare med olika bakgrund möter BDO:s experter.

”I vår nya poddserie Räkna med framgång träffar vi några av de mest framgångsrika företagsledarna i Sverige och får höra hur de tänkt i uppbyggnaden av sina organisationer. Det hoppas vi att andra företagare och entreprenörer kommer att kunna lära och inspireras av”, säger BDO:s vd Malin Nilsson, i ett pressmeddelande.

Hon som programleder podden tillsammans med kollegan Filip Laurin, revisor i Göteborg. Laurin skriver på Linkedin att han vill bjuda på historier från bolag och personer “som jag har förmånen att jobba med och stötta till vardags, men då under tystnadsplikt”.

Första säsongen består av 10 avsnitt och släpps varje fredag. Först ut är Joakim Wiklander som tillsammans med sin bror startade restaurangkedjan Brödernas. I kommande avsnitt intervjuas företagarna bakom bolag som Acast, Halebop och Redlocker.

Martin Hammarström

[email protected]