Åtta i final när Örebro läns snabbväxare koras

Anna Kask och Angelica Gustafsson när Acarta prisades 2019.

Åtta byråer är i final till priset Årets tillväxtbyrå 2021 i Örebro län. Finalisterna är av alla storlekar, och ligger i olika delar av länet.

Örebrobaserade Acarta Redovisning har redan tagit hem priset två år i följd. Ska det bli tredje gången gillt för byråledarna Anna Kask och Angelica Gustafsson?

Även Ricknes Redovisning, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker och Stratega Redovisning hör till de som återvänder som finalister. Stratega ägs och drivs av den auktoriserade revisorn Carina Thapper, och har totalt fem medarbetare enligt hemsidan. Förra året hade bolaget en omsättning på 4,8 Mkr.

Great Accounting grundades 2016 och drivs enligt den egna webbplatsen av ”ett gäng unga, drivna ekonomer”. Kontoret ligger på Aspholmen i Örebro och vd är Linus Eriksson.

I Nora finns Dagboken, som drivs av Karin Järnerot. Byrån har vuxit stadigt och har åtta medarbetare enligt webbplatsen.

Finalister Årets tillväxtbyrå 2021 i Örebro län

Acarta Redovisning AB
Dagboken
Din Redovisningsbyrå i Kumla AB
Great Accounting Sweden AB
LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB
Närkes Redovisningsbyrå AB
Ricknes Redovisning AB
Stratega Redovisning och Revision AB

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Martin Hammarström

[email protected]