Alcea och JDG Revision tog hem Visma Accounting Awards

Glada pristagare. Till vänster från Alcea och till höger JDG Revision. Foto Visma.

Västsvenska JDG Revision vann ”kundernas pris” medan ”medarbetarnas pris” gick till Alcea som har sina kontor i Åkersberga och Norrtälje i Uppland.
JDG Revision drivs av revisorn Daniel Linsten och byrån har kontor i Trollhättan, Uddevalla och i Kungshamn. JDG har 15 medarbetare och var även nominerad som Årets framtidsbyrå av FAR i fjol.

Alcea startades 2006 av redovisningskonsulterna Annika Wannersten och Catarina Haag. Idag är man 12 personer på de två kontoren.
Visma Accounting Awards delas ut för fjärde året i rad. Vinnarna korades på eventet Visma Now som hölls på tisdagen.
Priset består av en halv dags workshop eller seminarium med Vismas branschexpert inom redovisning och revision – Jan Söderqvist. I vinsten ingår även resa, hotell och förberedelse. Prisutdelare var Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs.

Juryns motivering Medarbetarnas pris:

Alceas medarbetare hyllar sin arbetsplats! Deras nomineringar till Visma Accounting Awards beskriver en glädje och sammanhållning: “Det är den bästa arbetsplats jag varit på. Grymma chefer och underbara kollegor. Det är riktigt kul att gå till arbetet och teamkänslan är på topp. Vi hjälper alltid varandra om någon har det stressigt. Fantastiska chefer som månar om personalen och visar att vi är det viktigaste de har.” Alcea har förstått att medarbetare som känner sig värdefulla och har roligt på jobbet, blir ännu bättre på att hjälpa Sveriges företag.

Juryns motivering Kundernas pris:

Kunderna tycker verkligen om den här byrån, där kompetens och service går hand i hand. “Mycket serviceinriktade och lyhörda. Deras engagemang och råd har betytt mycket för oss som företag. Fantastiskt kompetens, noggranna och ett nytt modernt tänk och arbetssätt.”, är några omdömen. JDG Revision finns verkligen där för sina företagare som i sin tur kan bygga Sveriges företag.

Juryn som har utsett årets vinnare har bestått av Charlotte von Sydow, VD, Kajsa Lüning, HR Manager, Linda Olsson, affärsområdeschef för redovisningsbranschen, Boo Gunnarson, företagarexpert. Samtliga i juryn är från Visma Spcs.

Martin Hammarström

[email protected]