RSM söker

Erfarna revisorer till Stockholm

RSM är idag världens sjätte största nätverk inom revision, skatt och rådgivning. Vi verkar för att skapa värde och underlätta våra kunders utveckling genom att säkerställa att rätt ekonomiska beslut fattas. Inom RSM globalt arbetar idag ca 38 500 medarbetare, fördelade på 120 länder. På RSM i Stockholm är vi idag 35 anställda, varav nio kvalificerade revisorer. Våra kontor ligger i fräscha lokaler på Västmannagatan i Stockholm samt nära Mörby centrum i Danderyd. Företagskulturen präglas av högt i tak och god stämning. Arbetsglädje och personliga relationer står alltid i centrum, medarbetarna trivs och gör saker tillsammans såväl under arbetstid som efter.

Vi förutsätter att våra kunder ställer höga krav på oss, och därför erbjuder vi våra medarbetare marknadens bästa utbildningar inom relevanta områden. Vi erbjuder också flexibla arbetstider och mycket goda möjligheter att vara med och påverka hur verksamheten ska utvecklas.

Vi söker nu erfarna revisorer som vill vara med oss på vår spännande resa.

  • Revisor – 3-7 års erfarenhet med mål att bli auktoriserad revisor och ta egna uppdrag.
  • Kvalificerad Revisor – Med egna uppdrag som vill fortsätta att utvecklas och brinner för yrket.

För att trivas i rollen är du en person som är bekväm med mycket eget ansvar och är självgående i ditt sätt att arbeta. Vidare är du analytisk till sättet och van att hitta lösningar på problem som kan dyka upp längs vägen. Då arbetet innebär såväl interna som externa kontakter är det viktigt att du är professionell i din framtoning och har en god kommunikativ förmåga. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och värdesätter en god stämning på kontoret.

Vi kallar till intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan idag.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Johnny Svenander på telefon 070-721 82 77.

Ansökan skickas till Johnny Svenander, johnny.svenander@rsm.se

Läs mer om oss på vår hemsida: www.rsm.se

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone