Business Controller till CareDx

Vi söker nu en Business Controller till en spännande tjänst inom CareDx, ett internationellt och dynamiskt Life Science bolag. Rollen som Business Controller är verksamhetsnära med många kontakter och en framträdande och synlig roll i företaget. Du kommer arbeta nära ekonomifunktionerna i företagets dotterbolag såväl i Stockholm, Wien, West Chester (PA, USA) samt Fremantle (AUS). Som Business Controller ingår i vårt ekonomiteam och rapporterar till vår CFO och din arbetsplats är i trevliga lokaler i Stadshagen centralt i Stockholm.

Ansvarsområde som Business Controller

  • Ansvar för budget och prognos, analys och uppföljning
  • Rapportering internt och till våra ägare i USA
  • Rapportering innefattar verksamhet i flera länder och valutor
  • Produktkalkylering
  • Uppföljning och analys av varulager
  • Uppföljning och analys av försäljningssiffror
  • Presentera resultat och analyser för företagets ledning
  • Utveckla och effektivisera rutiner och processer


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet av att arbeta i en verksamhetsnära roll som Controller. Vi ser gärna att du har erfarenhet från producerande verksamhet, arbete med produktkalkyler och varulager gärna från ett internationellt/ amerikanskt företag. Vidare har du goda kunskaper i Excel och du är van att arbeta på såväl engelska som svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Controller på CareDx är du en självgående person som gillar att ta ansvar för ditt arbete. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och du förstår och kan förklara ekonomiska samband på ett pedagogiskt sätt. Arbetet förutsätter att du har ett analytiskt och reflekterande förhållningssätt, du är nyfiken och proaktiv.

Om CareDx
CareDx är ett Life Science bolag som utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer högkvalitativa produkter för säkrare transplantationer av blodstamceller och organ på den globala marknaden.

CareDx skall inom sitt segment vara en ledande aktör med en bred produktportfölj som löser stora medicinska problem. Utöver befintliga produkter för diagnostik och matchning inom hematopoetisk stamcellstransplantation och organtransplantation skall bolaget erbjuda ett kompletterande sortiment av produkter som ökar möjligheterna till framgångsrika transplantationer. CareDx produkter ska vara ett förstahandsval för sjukhus, kliniker och laboratorier.

Placeringsort: Stockholm

I denna rekryteringsprocess samarbetar CareDx med Meritmind. För mera information är du välkommen att kontakta Erna Stamming, ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, på 070-750 22 76. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Sök jobbet här!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone