Du ska leda en resa mot framtiden

Resursgruppen söker kontorschef - Stockholm

Vi ökar satsningen på vårt kontor i Stockholm och behöver någon som kan hålla i taktpinnen. Känner du dig mogen för att ta ett steg framåt i karriären? Är du auktoriserad redovisningskonsult med erfarenhet inom ledarskap och sälj? Bra. Då är det dig vi letar efter. Speciellt om du brinner för att få folk och organisationer att växa.

Kontorschef, Stockholm

För oss betyder närvaron allt. Den är avgörande för hur vi utvecklar våra kunder, men också hur vi är mot varandra. Som ny kontorschef för Resursgruppen Ekonomi & Revision i Stockholm kommer du att vara en viktig person — kulturellt liksom affärsmässigt. Resursgruppen är idag totalt 35 medarbetare på 5 orter och omsätter ca 25 miljoner. På Grev Turegatan i Stockholm hittar du vårt relativt nyetablerade kontor med 4 medarbetare. Målet är att växa till en medelstor aktör inom 3 år. Därför behövs du. 

Välkommen att skicka din ansökan till Emma Jönsson på mejl: emma.jonsson@resursgruppen.se. Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2017-06-01 men vår urvalsprocess sker löpande så vänta inte med din ansökan om du är intresserad. Har du frågor gällande rollen? Vilka som helst. Kontakta Bengt Andersson på tel 040 – 664 24 44 eller på bengt.andersson@resursgruppen.se

Vi som letar

Resursgruppen är en revisions- och ekonomibyrå som sedan startskottet ständigt låter sig utmanas av förändringen. Med likgiltigheten som fiende har vi ofta varit pionjärer inom utvecklingen av digitala redovisningstjänster. Idag kan vi erbjuda många smarta lösningar för hur man effektiviserar hela sitt ekonomiarbete. Men framförallt skapar vårt nära sätt att samarbeta förutsättningar för affärsrådgivning som gör skillnad.

Vi ser fram emot din ansökan!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone