Dfind söker

Erfarna IT-revisorer till KPMG

I digitaliseringens tidevarv där större och större del av de finansiella processerna och den interna kontrollen hanteras automatiserat växer IT-revisionens betydelse för en värdeskapande och effektiv revision av hög kvalitet. Med IT-revision avser vi både revision av IT-kontroller och revision med hjälp av IT-verktyg, d v s dataanalyser. Vi utvecklar och utökar nu vår IT-revisionsverksamhet och knyter den närmare vår finansiella revision.

Lockas du av att driva utvecklingen framåt inom detta område kan vi till rätt kandidat erbjuda goda utvecklingsmöjligheter och utmaningar – skräddarsydda beroende på din bakgrund och din ambition. Rollen är placerad på vårt kontor på Vasagatan i centrala Stockholm.

Om rollen:
Vi söker flera personer med olika grad av erfarenhet – din bakgrund påverkar rollens innehåll. Kanske är ett teamansvar ditt nästa steg? Eller ett projektledaransvar för att driva utvecklingen framåt inom just det område du brinner för?

Arbetet som erfaren IT-revisor innebär huvudsakligen:

  • Planera, leda och utföra IT-revision
  • Identifiera IT-relaterade risker
  • Utvärdera och testa interna kontroller inom IT-området
  • Dataanalys med hjälp av olika verktyg, såväl externa som KPMG-utvecklade
  • Huvuddelen av din tid kommer du att lägga på IT-revision som en del av den externa revisionen, men det finns även möjlighet att utföra IT-revision inom ramen för internrevisionsuppdrag, tredjepartsrevision (ISAE 3402) och IT-konsultuppdrag.
  • Kontinuerlig processutveckling då vi har en vilja att fortsätta ligga i framkant inom vårt område

Vi söker dig med relevant akademisk examen och minst några års erfarenhet av IT-revision, alternativt annan IT-erfarenhet kombinerat med finansiell revision eller interna kontroller. Som person är du analytisk, strukturerad, proaktiv och målinriktad. Du har erfarenhet av att jobba mot deadlines och levererar med hög kvalitet. Vidare behärskar du såväl svenska som engelska i tal och skrift. Självklart uppskattar du en utåtriktad roll och de många kontaktytor som följer med en sådan.

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid personliga egenskaper. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helén Lissäng på 0725-35 82 02 alternativt helen.lissang@dfindfinance.se. Urval och intervjuer sker löpande så sänd oss gärna din ansökan så snart som möjligt.

Sök tjänsten här.

Om KPMG
KPMG arbetar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 174 000 rådgivare och specialister i 155 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1700 medarbetare på ett 50-tal orter. För mer information vänligen se www.kpmg.se

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone