Baker Tilly Stockholm

Vill du bli partner hos oss?

Vi söker kvalificerade revisorer och erfarna redovisningskonsulter med egna kunder.

Är Du glad och positiv och tänker nytt? Vill Du utvecklas tillsammans med en ny generation revisorer och redovisningskonsulter? Vill du bli partner hos oss?

Vi ger dig möjlighet att utöka din verksamhet tillsammans med oss. Vi sätter kunden i fokus genom ett personligt engagemang, tillgänglighet och proaktivitet. Som partner kommer du vara delaktig i att utveckla och driva vår byrå. Vi tror att våra kunder vill ha en revisor som brinner för företagande. En revisor som är trygg, enkel, positiv, ser möjligheter och pratar så att folk förstår.

Baker Tilly Stockholm är en annorlunda och roligare revisions- och redovisningsbyrå i en bransch under snabb förändring. Idag är vi ett 20-tal medarbetare som sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Vi expanderar löpande med nya medarbetare och kunder. Vår målsättning är att växa med 15% per år de närmaste fem åren. Vi är ett familjärt gäng som gillar att ha kul tillsammans och på jobbet!

Baker Tilly Stockholm ingår i nätverket Baker Tilly Sverige som har 550 medarbetare vid ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Vad som särskiljer oss är hur Baker Tilly Stockholm ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen inom Baker Tilly International. Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!

Intresserad? Kontakta oss!

Mikael Jennel , tel. 08-787 62 00

Luntmakargatan 46

Box 1303

111 83 Stockholm

www.bakertilly.se

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone