Affärsdriven redovisningskonsult till Grant Thornton

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Dina ansvarsområden
Som redovisningskonsult ansvarar du för kunder och uppdrag. Du arbetar självständigt eller i team med bokslut, årsredovisningar och deklarationer med fokus på rådgivning kring såväl företagets som företagarens ekonomi. Uppdragen är av skiftande storlek och inom olika branscher. I uppdragen förväntas du agera proaktivt och bidra till att utveckla kundrelationen genom att vara lyhörd för kundens behov och ge råd, stöd och förslag på lösningar som kunden efterfrågar.

Vi erbjuder ett arbete med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter inom redovisning och affärsrådgivning i en miljö där entreprenörskap står i centrum.

Din profil
Vi söker dig som brinner för redovisningsfrågor och vill fördjupa dig ytterligare inom området. Du har relevant utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning och revision och minst 5 års arbetserfarenhet från en konsultativ och rådgivande roll som redovisningsspecialist. Erfarenhet från koncernredovisning är meriterande.

För att lyckas i rollen tror vi att du är

  • kundorienterad, lyhörd och engagerad
  • driven och initiativtagande
  • god relationsbyggare såväl internt som externt
  • analytisk, strukturerad och noggrann

Vi vill komma i kontakt både med dig som har lång erfarenhet från liknande roll men också dig som vill ta nästa steg i karriären och har tidigare erfarenhet, potential och vilja att ta denna typ av roll.

Vårt erbjudande
Hos oss får du jobba med dynamiska entreprenörsföretag och vara med i deras verksamhet och på deras tillväxtresa. Vår organisation är platt med korta beslutsvägar vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö med utmanande arbetsuppgifter och stora möjligheter för professionell utveckling.

Grant Thornton har som uttalat mål att bygga ett arbetsklimat i världsklass. För att nå dit satsar vi på att skapa balans i livet för medarbetarna, att ha en förändringsbenägen kultur och att hela tiden utveckla ledarskapet.

Välkommen med din ansökan!
Vi vill ha din ansökan och ditt CV senast den 13 augusti 2017. För mer information om tjänsten kontakta Johanna Backman på johanna.r.backman@se.gt.com

Sök tjänsten här!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone