8082 Ekonomi rekryterar – Göteborg

Redovisningskonsult till framgångsrik redovisningsbyrå

8082 Ekonomi AB är en auktoriserad redovisningsbyrå i centrala Göteborg. Vi är idag fyra personer på byrån men behöver bli fler!

Vi utför kvalificerat redovisningsarbete för intressanta kunder i Göteborgsregionen.

Vi utmärker oss genom att hålla en hög servicegrad samt levererar hög kvalité till våra kunder. Vi är ett gött team där vi har roligt på arbetet och jobbar lagom mycket.

Vi är en unik redovisningsbyrå som drivs av två män i 35-års åldern och är inne i en expansiv fas. Vi får mycket spännande förfrågningar från nya kunder och behöver din hjälp för att fortsätta växa!

Vår avsikt är att anställa 1-2 personer årligen och bli en större byrå.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult arbetar du med kvalificerat redovisningsarbete. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken kund du arbetar med samt din initiala kompetens. Exempel är löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer, på kontoret eller ute hos våra kunder. Andra exempel är övrig kundrådgivning och administrativa interna kontorssysslor.

Vår målsättning med dig är att du skall ha eget kundansvar samt att du skall kunna leda och utveckla mer juniora medarbetare.

Vi söker

Dig som har goda och breda redovisningskunskaper. Du har god ekonomisk förståelse och hanterar löpande bokföring obehindrat. Du har också erfarenhet av att upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

Vi ser gärna att du idag arbetar som redovisningskonsult eller revisor och har några års erfarenhet av branschen.

Eftersom vi är en liten byrå på frammarsch är personligheten mycket viktig. För att passa in hos oss är du social, positiv och effektiv. Du förstår innebörden av konsultrollen och klarar att arbeta mot deadlines. Det är givetvis viktigt med kompetens och intresse inom redovisning, där noggrannhet och ansvarstagande kommer in.

Vi erbjuder

  • En viktig roll på ett expansivt företag
  • Ett konkurrenskraftigt anställningspaket i ett företag med unik kultur.
  • Möjlighet att utvecklas och få mycket ansvar.

Ansökan

Tjänsten beräknas starta i omgående och vi tar emot ansökningar och håller intervjuer löpande.

Vid frågor om tjänsten ring Erik Larsson på 0723-623557 alt. maila till info@8082.se

www.8082.se

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone