Revisionsvärlden är nyhetssajten om och för redovisnings-, revisions- och rådgivningsbranschen. Vi är ett oberoende media med fokus på byråerna och personerna som driver dem.

Revisionsvärlden gick live i maj och har på kort tid blivit målgruppens förstahandsval för digitala branschnyheter. Normalt har sajten över 5000 sidvisningar och 3000 unika besökare i veckan. Revisionsvärlden är ansluten till det oberoende trafikinformationsföretaget SIS-index.

Revisions- och redovisningsbyråer gör stor samhällsnytta, förändras snabbt och omsätter stora pengar. Bara de fem största företagen, big four plus LRF-konsult, omsätter 13 miljarder kronor om året. Revisionsvärlden läses brett i branschen, av delägaren i den stora byrån som vill ha och förväntas hålla koll på konkurrenterna till den nyblivna juniorkonsulten eller revisorsassistenten som vill lära sig mer om sin bransch.

Revisionsvärldens målgrupp är cirka 15 000 personer varav:

  • 8 000 arbetar på ”big four”.
  • 10 000 arbetar på en av de tio största revisions- eller redovisningsbyråerna
  • 5 800 är medlemmar i FAR
  • 3 500 är auktoriserade eller godkända revisorer
  • 3 500 är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i SRF.

Vill du nå denna målgrupp erbjuder Revisionsvärlden fyra typer av annonsering: platsannonser, bannerannonser, sponsrade artiklar (advertorials) samt nya rekryteringar (Folk på väg). Det finns dessutom möjlighet att annonsera i vårt nyhetsbrev som kommer ut cirka en gång i veckan.

För annonsering vänligen kontakta:

Bosse Lindberg, säljchef, tel. 073-042 71 60, e-post: bosse@revisionsvarlden.se

Joachim Blomberg, Key Account Manager, 08-24 63 00. e-post: joachim@revisionsvarlden.se